Mix

Niste spremni. Avatar: The Way of Water će biti baš jako dugačak

avatar 2 way
avatar 2 way Foto: Youtube Screenshot
Prvi Avatar je bio poprilično dugačak, čak dva sata i 42 minute, ali od nastavka možete očekivati još više. Znatno više.

Film će trajati ni više ni manje nego tri sata i deset minuta. Razlog je opravdan. James Cameron je izjavio kako mu treba više prostora kako bi ispričao emotivnu priču. Hoće li mu to uspjeti? Saznat ćemo brzo.

„Cilj je ispričati zanimljivu priču na emotivnoj bazi. Naglasak u novom filmu je na likove, na priču, na odnose, na emociju. U prvom filmu nismo potrošili dovoljno toliko vremena na veze i emocije kao što ćemo u drugom filmu, a duži je film. Više je likova.”

Prvi film je unio neke novitete u svijet filma (i kino-iskustva) svojim aspektom specijalnih efekata, ali upravo to je ono što se zamjeralo prvom filmu jer nije bio dovoljan naglasak na razvoj likova ili priče.

Onaj dio koji nam se najviše sviđa je što Cameron tvrdi da će The Way of Water biti obiteljska priča baš kao što su Sopranosi obiteljska priča.

Titanic je četiri minute duži, ali ne viđamo često ovakve filmove u kinima iako smo skoro pa jučer gledali The Batmana od tri sata.

Nemojte piti puno soka!