Viralno

Zamisli ovaj posao: pogledaš filmove o Harryju Potteru, plate ti 8 tisuća kuna

Harry Potter
Harry Potter Foto: Youtube Screenshot
Je li bivša predsjednica Republike Hrvatske u preizbornoj kampanji govorila o ovom poslu?

Fanovi jednog od najvećih čarobnjaka u povijesti književnosti i filma će doći na svoje 1. siječnja 2022. godine kada će HBO Max izbaciti poseban projekt nazvan “Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts”.

Ovo obilježava 20 godina od prvog filma, ne od prve knjige. Hoće li ovaj specijal biti bezvezan kao ponovno ujedinjenje Prijatelja na HBO Maxu ili ćemo dobiti nešto bolje? Tek ćemo vidjeti.

Igrom slučaja, američka tvrtka USDish nudi savršenu gažu – plaćaju 1234 dolara osobi koja će pogledati pet filmova iz djetinjstva. Bilo kojih pet filmova, ali mi ovaj posao vidimo kao idealnu priliku za gledanje barem pet komada iz franšize o Harryju Potteru. Sve što je potrebno napraviti nakon gledanja filmova je poslati izvještaj u kojem će biti potrebno naznačiti postoji li razlika između tih filmova danas i prvi put kada su pogledani u djetinjstvu.

Mi odmah imamo odgovor – da, razlikuju se! Naučili smo to na teži način kada smo gledali Masters of the Universe odraslim očima! Svejedno bismo voljeli dobiti 8 tisuća kuna za gledanje filmova koje ćemo ionako pogledati besplatno jer Harry Potter ima božićnu kvalitetu iako nije film o Božiću.

Osim plaće u iznosu od 1234 dolara, sretnik ili sretnica će dobiti i hrpu grickalica i slatkiša iz desetljeća u kojem su rođeni.

Naravno, ništa nije idealno. Za prijavu moraš biti američki građanin (ili stalno prebivalište u US of A) te imati minimalno 18 godina. Ako si prokleti sretnik koji zadovoljava ove uvjete – prijavi se OVDJE. Ako ne – gledat ćemo džabe.