Mix

Bivša djevojka glumačke zvijezde: rekao je da je “100 posto kanibal” i želio me pojesti

house of hammer trailer
house of hammer trailer Foto: Youtube Screenshot
Izašao je trailer za dokumentarnu seriju House of Hammer koja će se pojaviti na streaming servisu Discovery+. Serija će se pozabaviti mračnom stranom donedavno nam drage holivudske zvijezde najboljeg imena – Armieja Hammera.

Bivše djevojke su odlučile istupiti i reći istinu o njegovim mračnim fantazijama o kanibalizmu te nasilnoj prirodi. Ove optužbe su i razlog usporavanja njegove karijere koja je imala uzlaznu putanju.

U traileru Courtney Vucekovich, jedna od Hammerovih bivših djevojaka tvrdi kako je u početku veze sve bilo savršeno, ali da je ubrzo doživjela nevjerojatan zaokret – od komplimenata i bombardiranja ljubavlju je došlo do strašnih poruka u kojima je tvrdio kako je 100 posto kanibal i kako ju želi pojesti.

Još jedna bivša djevojka se pojavljuje u traileru, njezino ime je Julia Morisson, a sačuvala je Armiejevu poruku u kojoj govori kako želi da netko dokaže svoju ljubav i odanost na jedan poremećen način. Želi nekoga svezati na javno mjesto te da se tom osobom “može poslužiti tko god želi” – scenarij poznat pod pojmom “free use”.

Jezivo. Još ne znamo jesu li u pitanju samo mračne fantazije u porukama ili se nešto od ovog uistinu dogodilo. Ne sumnjamo kako će fanovi (i mrzitelji) Armieja Hammera saznati u dokumentarcu.

Hammer dolazi iz bogate obitelji koja ima mračnu povijest. Njegov prapradjed Julius Hammer je bio liječnik koji je optužen za ubojstvo iz nehaja nakon što je žena ruskog diplomata umrla nakon pobačaja koji je on izveo.

Hammerov djed je optužen za ubojstvo zbog kockarskog duga. To nije sve u ovoj mračnoj obitelji, a sve bi moglo doći pod svjetla reflektora zahvaljujući novom dokumentarcu.

Pogledajte trailer.