Mix

Chris Pratt u ulozi popularnog mačka! Pogledajte prvu najavu za The Garfield Movie

Mačak Garfield i pas Odie stoje i pričaju
Mačak Garfield i pas Odie stoje i pričaju Foto: YouTubescreenshot/@sonypictures
Objavljen je novi trailer za animirani film „The Garfield Movie“, a obožavatelji su oduševljeni omiljenim mačkom, kojem glas posuđuje Chris Pratt.

Kada je objavljeno da će posuditi glas Garfieldu, glumac je podvrgnut raznim izrugivanjima, no ćini se da su se obožavatelji ipak složili. Čini se da ovo postaje obrazac s Prattom, jer su ga ismijavali i nakon objave da će glumiti Super Marija u tada nadolazećem filmu „Super Mario Bros“.

Trailer filma Garfield počinje dovoljno slatko, pokazujući podrijetlo perzijskog mačka narančaste boje i kako je upoznao svog vlasnika, Johna.

Kad John ponudi da podijeli nešto od svoje hrane, mačka, ljubiteljica talijanska hrane, izlazi u punoj snazi, proždirući sve što joj predstoji. Trailer zatim nastavlja s prikazom tipičnih Garfieldovih komičnih ludorija prije nego što se upoznamo s novim likom, Garfieldovim ocem, Vicom (glas posuđuje Samuel L. Jackson).

Garfieldov otac zatim vlastitim šalama i spletkama pokazuje odakle problematičnom liku njegova vragolasta narav.

Obožavatelji su brzo pohvalili trailer i inzistirali da jedva čekaju njegovu službenu objavu. „Ovo izgleda nevjerojatno, pomalo sam bio zabrinut zbog umjetničkog stila, ali svi se ponašaju i osjećaju točno onako kako to čine u stripu“, „Budući da sam i ja veliki obožavatelj animacije, ovo izgleda nevjerojatno! Drago mi je da Mark Dindal konačno opet režira još jedan animirani film! Jedva čekam svibanj 2024.!“ i „Ovo izgleda puno bolje nego što je itko od nas očekivao.“ samo su neki od komentara ispod trailera.

Garfieldu je prije toga glas na velikom platnu posudio Bill Murray u dva CGI hibridna filma. Vrijeme će pokazati hoće li Pratt moći uvjeriti svoje skeptike da može oživjeti komični lik Jima Davisa. Sve ćemo odgovore dobiti 24. svibnja 2024. kada bi film trebao stići u kina.