Iz usta stručnjaka

Dr. Dre govori da je Eminem “najbolji ikad“! Drugi mu reperi nisu ni do koljena

Dr. Dre i Eminem
Dr. Dre i Eminem Foto: Ga Fullner/Shutterstock
Dr. Dre je imao samo riječi hvale

Ne možemo poreći utjecaj koji su i Dr Dre i Eminem imali na Rap i Hip-Hop glazbu. Njihove su suradnje osvojile svijet, a ogroman su uspjeh ostvarili i zasebno. Zato nije ni čudno da je Dr Dre, u nedavnom intervjuu s Jamesom Cordenom, rekao kako je Eminem najbolji MC svih vremena.



Dr Dre je otvoreno govorio o tome koliko se divi Eminemu. Opće je poznato kako je Eminem jedan od najuspješnijih, ako ne i najuspješniji, repera na svijetu, što je potvrdio i Dr Dre “Mislim da ni jedan reper nije bolji od Eminema na mikrofonu." rekao je i prisjetio se prve pjesme na kojoj su surađivali.

Prva stvar na kojoj su surađivali bila je “My Name Is“, a Dr Dre je rekao kako su se upoznali i u studiju mu je pustio beat pjesma, a Eminem je samo krenuo. Tako su stvorili jednu od najpoznatijih pjesma na svijetu, a Eminem je dobio i Grammyja za Najbolju Rap/Hip-Hop pjesmu godine.

\\folder\vezani_članak DJ Whoo Kid i reperi Eminem i Mr. Portera iz grupe D12 sjede na kauču na i gledaju na mobitel Mix Poznati reper još koristi stari telefon! Dosta mu je da može nazvati i poslati poruku

Naime, pjesma je isprva dočekana brojnim kritikama, no vremena su se promijenila te je brojni glazbeni časopisi spominju na ljestvicama najboljih pjesama svih vremena. Nije ni čudo zašto Dr Dre za Eminema ima samo riječi hvale.

Obojica su ostvarili zaseban uspjeh, no njihove su suradnje legendarne, a obilježile su cijelo razdoblje ranih 2000. Sigurno se možete prisjetiti vremena kad su poblajhane kratke frizure i široke traperice bile popularan dio kulture, a taj ikonski stil u modi popularan je i posljednjih nekoliko godina.