Mix

iPhonei se na Ebayu prodaju za 20 000 dolara! Iza svega stoji Elon Musk

iPhone i stari Twitter logo
iPhone i stari Twitter logo Foto: shutterstock/Nopparat Khokthong
Svojim kontroverznim promjenama vizaulnog identiteta tj. rebrandinga društvene mreže Twittera, po novom X.com, Elon Musk nekima je pružio mogućnost ogromne zarade.

Iako velik broj stručnjaka i korisnika društvenih mreža kritizira ovaj potez, neki su u njemu vidjeli dobru priliku.

Naime, modele iPhone mobitela na kojima nije ažurirana aplikacija Twitter te još uvijek sadrže stari poznati logo kompanije, vlasnici pokušavaju prodati za preko 20 000 dolara. Očito su mnogi shvatili da se nostalgija vrlo dobro prodaje pa se na internetskim stranicama razni modeli prodaju za vrtoglave iznose.

Ako preuzmete Twitter ili ažurirate aplikaciju, ikona na vašem telefonu sada će prikazivati ​​crnu pozadinu i X logo, umjesto poznatog loga ptice. Oni koji to još nisu učinili sada svoje uređaje pokušavaju prodati na stranici eBay, prenosi LADBible.com.

Brzim pogledom na stranicu možete vidjeti nekoliko uređaja koje korisnici pokušavaju prodati za 12 000 AUD, dok drugi traže i do 24 800 AUD.

Bitno je spomenuti da se ni jedan uređaj još nije prodao, a teško je pomisliti da bi se itko želio odvojiti od te količine novca zbog nostalgije za bivšim izgledom ove društvene mreže.