Mix

Ispisao povijest zaradivši gotovo milijun i pol funti za samo jedan stand-up show

Ricky Gervais
Ricky Gervais Foto: Youtube Screenshot
Britanski komičar, glumac, pisac i redatelj Ricky Gervais ušao je u povijest nakon što je zaradio nevjerojatnih 1,41 milijun funti za samo jedan stand-up nastup, prenosi LADbible.

Dogodilo se to u Los Angelesu, točnije na kultnoj pozornici Hollywood Bowla gdje je 61-godišnjak 6. svibnja nastupio u sklopu svoje svjetske turneje “Armageddon”.

Na vijest o obaranju rekorda u zaradi od jednog jedinog stand-upa čak ni on nije ostao imun. Okrenuvši se Twitteru, zvijezda je zahvalila svojim fanovima što su mu pomogli da ostvari ovu monumentalnu prekretnicu.

Tweetao je: “Vrhunac karijere. Sada bih se trebao umiroviti. Hvala svima koji su kupili kartu”. Kratko i jasno, to se cijeni.

Naravno, nije moglo proći bez šale. Iako mu je ovo priznanje došlo kao šlag na tortu, Gervais kaže da je bio dovoljno sretan i kad nije padala kiša. Toliko o Britaniji i Britancima.

Nastavio je i tweetati: “Ne mogu ni zamisliti što bi moja mama mislila o tome što nastupam na Hollywood Bowlu. Nadam se da će biti užasnuta jezikom, reći mi da izgledam debelo i biti potajno ponosna”.

Jer što vrijedi svjetski rekord kojeg mama ne odobrava?