Mix

Kako svako mjesto u avionu pretvoriti u prvu klasu? TikTok donosi odgovor

krilo aviona u letu
krilo aviona u letu Foto: unsplash.com
Putnik se potrudio stvoriti si VIP odjeljak u ekonomskoj klasi, a komentari su ideju opisali kao genijalnu, a istovremeno i potpuno glupu.

Giga Vashakidze iz Kalifornije letio je iz San Diega u Veneciju, a kada je primijetio što radi putnik do njega i snimio je TikTok. Putnik koji je sjedio pored njega koristio je deku kako bi osigurao privatnost.

@vashak27 When you take social distancing to the next level at 30,000 feet 😂✈️ #HighFlyer #AirplaneMode #FlightFails #SocialDistancing #EconomyClassLuxury #TravelTikTok #FunnyMoments #Airlines #PlaneLife #Trending #Viral ♬ original sound – Giga Vashakidze

Suputnik je ugurao dio plave deke u pretinac iznad glave i ostavio ga da visi, blokirajući pogled u sjedeći red, i stvorio trend koji se svidio mnogima.

Zapanjen činom, Giga je snimio video i objavio ga na TikToku pitajući kolege putnike jesu li ikad svjedočili nečemu sličnom. “Uhvatio sam svog susjeda kako pretvara ekonomsku klasu u VIP odjeljak. Je li još netko to doživio na svom letu?” upitao je, dodajući smajlić. Snimka je pogledana pola milijuna puta, a mnogi su ostali impresionirani VIP tretmanu putnika.