Mix

Legendarni Danny Trejo pohvalio se na Twitteru – Trijezan sam 55 godina

danny trejo mlad i sad slavi trijeznost
danny trejo mlad i sad slavi trijeznost Foto: Twitter screenshot/@officialDannyT@archehistory
Legendarni holivudski glumac Danny Trejo dosegao je nevjerojatnu prekretnicu na svom putu trijeznosti. Na Twitteru je izjavio kako je čist više od pola stoljeća.

79-godišnjak je uz objavu napisao: „Danas sam 55 godina čist i trijezan uz Božju milost! Činio sam ovo dan po dan, a za sve koji se bore: MOŽETE VI TO!“. Zbog spomenutog uspjeha obožavatelji su pohrlili u komentare kako bi mu čestitali što je dogurao ovako daleko.

Uz čestitke i pohvale, obožavatelji su iskoristili priliku objaviti koliko su daleko na svom putu prema trijeznosti i bio je to prekrasan, iskren trenutak na internetu.

Tijekom 1960-ih, Trejo je proveo više od desetljeća ulazeći i izlazeći iz zatvora zbog oružanih pljački i prijestupa povezanih s drogom. Ovakav ga je životni stil sustigao kada je tijekom pobune, kamenom, pogodio zatvorskog službenika. Smješten je u samicu i rečeno mu je, ako bude osuđen, suočiti će se sa smrtnom kaznom, rekao je za Guardian. Nadodao je kako ga je taj incident nagnao da prestane s pićem i drogama.

Nakon što je izašao iz zatvora, brzo se prihvatio posla i promijenio svoj život.

Trejova filmska karijera započela je 1985. kada je slučajno dobio ulogu u američkom indie filmu Runaway Train, gdje je glumio boksača za dnevnicu od 320 dolara. Nastavio je glumiti, i prikazuje se u mnoštvu drugih filmova kao što su: Desperado, trilogija From Dusk till Dawn, Con Air, Reindeer Games, Anchorman: The of Legend Ron Burgundy, Grindhouse i drugi. Nevjerojatno je vidjeti koliko je daleko dogurao i postao inspiracija ljudima diljem svijeta.