Mix

Mark Zuckerberg žestoko kritizirao Elona Muska! Jesmo li dobili točan datum borbe

dva muškarca se tuku u ringu
dva muškarca se tuku u ringu Foto: Pexels
Tijekom vikenda, dvojica šefova tehnoloških divova ponovno su počeli dizati hype za nadolazeću borbu. Ovog puta serijom podbadanja putem vlastitih platformi.

Musk je otkrio svoje pripreme za predstojeću borbu, napisavši: „Cijeli dan dižem utege, pripremam se za borbu. Nemam vremena za vježbanje, pa ih donosim na posao.“.

Zuckerberg je zatim snimio zaslon i pitao Muska hoće li se doista obvezati na konkretan datum. „Predložio sam 26. kolovoza kada me prvi put izazvao, ali nije potvrdio.“ odgovorio je Zuckerberg i nadodao da voli ju-jitsu i da će se nastaviti natjecati bez obzira što se ovdje dogodi.

Post by @zuck
View on Threads

Musk je također otkrio da će se borba prenositi uživo putem X-a, (Twittera) kako bi je ljudi diljem svijeta mogli pratiti, a sav prihod bit će doniran u dobrotvorne svrhe odnosno braniteljima.

Međutim, Zuckerberg tu nije prestao, ismijavajući tvrtku X uz komentar „Ne bismo li trebali koristiti pouzdaniju platformu koja zapravo može prikupiti novac u dobrotvorne svrhe?“.

Post by @zuck
View on Threads

Tenzije između njih dvojice rastu iz dana u dan, a svoje su medijske platforme iskoristili za izrugivanje i sprdanje, baš kako to priliči UFC-ovim konferencijama za medije, samo što nam nedostaje tučnjave.