Mix

Na Netflix dolazi dokumentarac o najpoznatijem suđenju između slavnoga para! Izlazi uskoro

Depp protiv Heard
Depp protiv Heard Foto: Shutterstock/Matteo Chinellato
Suđenje koje je preplavilo sve medije, sada dolazi u obliku dokumentarne serije koja će se prikazivati na streaming platformi Netflix.

„Depp protiv Heard, nova je serija redateljice Emme Cooper, koja pokriva suđenje s ciljem predstavljanja neutralnog pregleda onoga što se događa kada sud javnog mijenja počne zasjenjivati stvarnost. Po prvi put, trodijelna serija predstavlja svjedočenje Deppa i Heard, jedno uz drugo, koristeći 200 sati prijenosa suđenja iz glavnih vijesti i javnih komentatora na TikToku i Twitteru“, “U konačnici, Depp protiv Heard ispituje ulogu koju su društveni mediji igrali u suđenju, postavljajući provokativna, neugodna pitanja o tome kako su razgovori, koji su se odvijali izvan sudnice, mogli utjecati na ishod.” piše na službenoj stranici netflix.com.

Depp v. Hearda premijerno će biti dostupna od 16. kolovoza 2023.

Ubrzo nakon slavnog suđenja, između bivših supružnika Amber Heard i Johnnyja Deppa, Netflix je stekao prava na izradu dokumentarne serije, a nakon nešto više od godinu dana, dokumentarac će biti dostupan američkim gledateljima.

Iako je presuđeno u korist glumcu Johnnyju Deppu, samu presudu zasjenila su svjedočenja o raznim bizarnim događanjima i optužbe za seksualno, emotivno i fizičko nasilje.

John C. Depp protiv Amber Laure Heard bilo je suđenje održano u okrugu Fairfax, Virginia, koje je trajalo od 11. travnja do 1. lipnja 2022., a u sklopu kojega se donosila presuda o optužbama za klevetu između nekadašnjih osupružnika, američkih glumaca Johnnyja Deppa i Amber Heard.