Mix

Novi film s Eddiejem Murphyjem morate pogledati ovog Božića! Candy Cane Lane izlazi u pravo vrijeme

Najava filma Candy Cane Lane i Glumac Eddie Murphy u prvom planu sa svojom obitelji
Najava filma Candy Cane Lane i Glumac Eddie Murphy u prvom planu sa svojom obitelji Foto: YouTubescreenshot/@primevideo
Blagdanska sezona službeno je pred nama, a tako i filmovi koji obogaćuju već idiličnu atmosferu. Novi film s legendarnim komičarom Eddiejem Murphyjem, uskoro nam dolazi na streaming platformu Prime Videos. Riječ je o filmu  Candy Cane Lane, u kojem Murphy glumi Chrisa, lika opsjednutog lokalnim natjecanjem ukrašavanja kuća.

Kako bi si osigurao pobjedu u natjecanju, brižni tata nesvjesno sklapa dogovor s lukavim vilenjakom, Pepperom, koji planira posjedovati Chrisovu dušu. Otac ubrzo shvaća da je vilenjak sklapao slične poslove u prošlosti i da svoje žrtve pretvara u božićne figurice.

Film je zanimljiva utrka s vremenom, u kojoj Chris i njegova obitelj moraju spriječiti Peppera da kako bi spasili svoje prijatelje i zajednicu. Ako vam je možda radnja malo izazovna za shvatiti, ne brinite jer postoji i najava koja će vam pomoći sve vizualizirati i staviti stvari u perspektivu.

Uz Eddieja Murphyje u filmu glumi Tracee Ellis Ross, Jillian Bell, Ken Marino, Nick Offerman, Robin Thede i Chris Redd, a redatelj filma je Reginald Hudlin. Premijera filma je 1. prosinca na Prime Videos.