Mix

Novi Netflixov film dobio je 100% na Rotten Tomatoes! Film Benedicta Cumberbatcha dobio je same pohvale

najava za the wonderful story of henry sugar sglumcem Benedictom Cumberbatchom koji stoji iznad stola za roulette
najava za the wonderful story of henry sugar sglumcem Benedictom Cumberbatchom koji stoji iznad stola za roulette Foto: imdb.com
Novi Netflixov film, The Wonderful Story of Henry Sugar, s Benedictom Cumberbatchom već oduševljava, a izlazi za nekoliko tjedana. Film je napravljen u režiji jedinstvenog Wesa Andersona, a riječ je o kratkom filmu, temeljenom na jednoj od omiljenih kratkih priča Roalda Dahla.

Prema Netflixu, film prenosi priču o „bogatašu koji želi svladati vještinu varanja pri kockanju“. Uz Cumberbatcha u glavnoj ulozi, u filmu glume i Ralph Fiennes, Ben Kingsley, Dev Patel i Richard Ayoade, a Andersonov film, bit će najkraći dosad, sa samo 37 minuta.

Međutim, već se pokazalo da je sjajan, budući da su mu kritičari dodijelili ocjenu od 100% na Rotten Tomatoes, a na premijeri je zaslužio 4 minute aplauza.

The Wonderful Story of Henry Sugar bit će drugo Dahlovo djelo koje će se pojaviti na Netflixu, nakon mjuzikla Matilda 2022. Podsjećamo kako je Netflix, Roald Dahl Story Company, kupio u rujnu 2021. za 686 milijuna dolara.

Film The Wonderful Story of Henry Sugar, bit će objavljen na Netflixu 27. rujna.