Mix

Obožavatelji Harryja Pottera savjetuju da pogledate film na Badnjak u 22:39 kako biste okusili pravu magiju blagdana

Harry Potter i Ron Weasly u filmu Harry Potter i kamen mudraca kako stoje u uniformi i kako harry kupuje štapić
Harry Potter i Ron Weasly u filmu Harry Potter i kamen mudraca kako stoje u uniformi i kako harry kupuje štapić Foto: YouTubescreenshot/@RottenTomatoesClassicTrailers
Najbolji način da uronite u blagdansko raspoloženje je uz čarobni svijet Harryja Pottera. Naime, obožavatelji filmova o mladom čarobnjaku savjetuju da na Badnjak u točno u 22:39:52 započnete gledati film „Harry Potter i Kamen mudraca“  jer tako neočekivano možete doživjeti čaroliju blagdana.

Prateći preciznu vremensku oznaku filma, čini se da će Ron zaželjeti Harryju „Sretan Božić“ upravo kada vam otkuca ponoć. Savršeni početak blagdanskog uživanja! Ova sitnica pružit će vam poseban osjećaj magije koji se stapa s atmosferom Božića.

Svjetovi koje stvara J.K. Rowling u knjigama i filmovima o Harryju Potteru imaju sposobnost da nas uvuku u svoj čarobni vrtlog, a gledajući ih u ovo doba godine, dobivamo dodatni sloj blagdanske čarolije. Nošeni pričom o hrabrosti, prijateljstvu i čudesnim avanturama, ovi filmovi postaju još čarobniji kad se gledaju u vrijeme kada je duh blagdana najjači.

Nije samo riječ o trenutku kada Ron poželi Harryju „Sretan Božić“, već i atmosferi koja se stvara. Zamislite samo zvjezdano nebo na Badnju večer, tišina, topla soba i miris božićnih kolačića. Sve to zajedno čini gledanje ovog filma u spomenuto određeno vrijeme nezaboravnim iskustvom.

Gledanje ovih filmova u posebnim trenucima poput Badnjaka dodaje dodatnu draž i emociju. Uz Ronovu čestitku točno u ponoć, osjećat ćete se kao da ste dio čarobnog svijeta Hogwartsa. Zato, pripremite svoje omiljene grickalice, udobno se smjestite ispod pokrivača i uputite se na putovanje kroz čarobni svijet Harryja Pottera.