Mix

Ovo će se nositi u proljeće! Nova kolekcija Conversa donosi obuću za košarku i skate

COVERSE NOVE TENISICE iz kolekcije proljeće 2024
COVERSE NOVE TENISICE iz kolekcije proljeće 2024 Foto: Instagramscreenshot/@sneakernews
Converse ima mnogo više od kultnih All-Star tenisica, a američki modni brand donosi raznu sportsku i svakodnevnu obuću. Dok Chuck Taylors nastavlja održavati svoj status bezvremenskog klasika na globalnoj razini, postoji široka lepeza proizvoda koji okružuju taj sjajni središnji stil, a oni čine novu sezonu obuće.

View this post on Instagram

A post shared by Sneaker News (@sneakernews)

Uz razne modele koji trebaju izaći nama su se posebno svidjele košarkaške tenisice i tenisice za skateboard. Što se tiče košarke, kako nam prenosi SN, Converse će se fokusirati na model All-Star BB Trilliant CX. Tenisice su napravljene u raznim stilovima, a uključuju šarenu verziju „What The“, verziju nazvanu „3D Glasses“ “i jednostavnije crno izdanje.

Converse će biti spreman ponovno predstaviti klasične košarkaške tenisice the Weapon, koje su svojevremeno nosili sportaši Isaiah Thomas, Kevin McChale, Bernard King and Mark Aguirre. The Weapon će na tržište po prvi put od ranih 2010-ih, a očekujte da će izaći u visokoj i niskoj varijanti.

Što se tiče skatea, Converse otkriva nadolazeće stilove AS-1 Pro Alexisa Sablonea, Louis Lopez Pro i CONS Fastbreak, a uz njih dolaze i popularne One Star koje dolaze sa zlatnim logom zvijezde i pastelnim bojama gornjišta, napravljenog od brušene kože.

Ova kolekcija izlazi tek u proljeće 2024., ali daje vam prednost pri odabiru stila za nadolazeću godinu.