Ovaj Bambi ne bježi od lovca

Ponovni udarac u djetinjstvo! Objavljena prva najava za horor verziju Bambija

Srna na livadi i Bambi iz horor filma
Srna na livadi i Bambi iz horor filma Foto: Umbrella Entertainment/Youtube
Još jedan u nizu hororaca inspiriranih Disneyijevim likovima

Kao da horor verzija Winnie The Pooha nije bila dovoljno da uništi lijepe uspomene iz djetinjstva, sada uz njega ide i film o Bambiju. Zaboravite na preslatkog malog jelena s kojim ste odrasli jer ovdje je riječ o sasvim drugoj vrsti stvorenja.

Daleko od prepoznatljive šarene animirane verzije Bambija koju smo prvi put upoznali u originalnom filmu iz 1942., ova igrana verzija gledatelje upoznaje sa Xanom i njezinim sinom Benjijem, koji se nađu u automobilskoj nesreći i uskoro ih progoni opaki stroj za ubijanje, inače poznat kao naš voljeni Bambi.


Tako je, nije više tako nestabilan na nogama. U filmu glume Roxanne McKee i Tom Mulheron, a najnoviji je projekt Umbrella Entertainmenta nakon što nam je prethodno donio slasher film Winnie The Pooh: Blood and Honey.

Rhys Frake-Waterfield, koji je režirao horor Winnie The Pooh, rekao je, za UNILAD , da postoji cijeli niz omiljenih likova iz djetinjstva koji će dobiti horor tretman.

“Dakle, ove smo godine već snimili Bambija, tako da je Bambi: The Reckoning na neki način sada u izradi, u postprodukciji je”, rekao je. “Petar Pan: Neverland Nightmare je sljedeći, Scott Chambers (glavna uloga u Blood and Honey 2) zapravo će režirati i to, a onda ih izlazi još nekoliko.".

\\folder\vezani_članak horror film Blood and honey sam winnie the pooh i tiggerom Mix Dolazi nastavak horrora o Winnie the Poohu! U Blood & Honey 2 pojavljuje se i Tigger

Najava još jednog hororca o omiljenom liku iz djetinjstva koji je postao negativac vjerojatno će kod nostalgičara izazvati nelagodu, ali to ne znači da nema puno ljudi koji su uzbuđeni oko filma.

Bambi je ušao u javnost nakon što ga je prvi stvorio Felix Salten u svom romanu 1923., a sigurno nije predvidio da će se njegov lik naći u sredini ovakvog filma.