Mix

Poslastica za ljubitelje utrke! U novoj Disneyevoj seriji Keanu Reeves istražuje napetu utrku za naslov Formule 1

Glumac Keanu Reevs u seriji Brawn: The Impossible Formula 1 Story
Glumac Keanu Reevs u seriji Brawn: The Impossible Formula 1 Story Foto: YouTube screenshot/@WhatsOnDisneyPlus
Disney+ je najavio novi dokumentarac, s Keanuom Reevesom u glavnoj ulozi, koji će istražiti povijesnu priču o slavnom Svjetskom prvenstvu Formule 1 2009. i vozačima koji su vodili svoj tim do pobjede unatoč svim izgledima.

Nakon globalnog uspjeha Netflixove hit dokumentarne serije „Drive to Survive“, ljubitelji vrhunskog svjetskog motosporta ne mogu se zasititi trkaće akcije, a stiže i odgovor s Disneyja. Za Disneyjev najnoviji pothvat, Brawn: The Impossible Formula 1 Story, izabran je omiljeni akcijski junak Keanu Reeves, koji je voditelj kroz istragu jedne od najznamenitijih priča u povijesti Formule 1.

Riječ je o četverodijelnoj seriji, koja otkriva kako je nedovoljno financirana i neovisna momčad s manjkom osoblja, 2009. osvojila Svjetsko prvenstvo s ekipom koja je koštala samo £1, prenosi nam Deadline.

Nije tajna da je Keanu Reeves ljubitelj brzine i motora. Kako nam prenosi Dmarge, predani je kolekcionar starinskih motora i može se pohvaliti s više od 15 motora u svojoj kolekciji. Neki od motora u kolekciji su Norton Commando 850 MK2A iz 1973. i Ducati 998 izrađen po narudžbi, a inspiriran filmom The Matrix Reloaded.