Mix

Poznati bend najavio nastavak turneje: Na pozornici će im se pridružiti i Ice Cube

Red Hot Chili Peppers
Red Hot Chili Peppers Foto: Shutterstock/ Tony Norkus
Poznati bend, Red Hot Chili Peppers, najavio je kako će se njihova turneja „Unlimited Love“ produžiti do 2024., diljem Sjedinjenih Američkih Država.

Nakon velikih turneja 2022. i 2023., bend ne planira usporiti ili odmoriti. Na svom Instagram profilu najavili su nastavak svoje turneje i tako oduševili mnoge obožavatelje.

Uz najavu lokacija i datuma koncerata, podijelili su i imena nekoliko gostiju koji će im se pridružiti na pozornici.

Kid Cudi, Ice Cube, Ken Carson, Otoboke Beaver, Seun Kuti & Egypt80, Wand i IRONTOM— samo su neki od izvođača koji će, na određene datume, zabaviti publiku s Peppersima.

Ulaznice su već sada dostupne u pretprodaji na službenoj stranici, redhotchilipeppers.com.

Velika potražnja, za ovim bendom, ne iznenađuje vjernu bazu obožavatelja, uz čiju su pomoć nagrađeni za svoje prošlogodišnje albume.

„Return Of The Dream Canteen” zasjeo je na 1. mjesto Billboardove ljestvice najprodavanijih albuma, baš kao i njegov prethodnik „Unlimited Love” u travnju 2022. Oba je albuma producirao dugogodišnji suradnik rock grupe i kreativni pouzdanik Rick Rubin, prenosi blabbermouth.net.

Poznati glazbenici 14. srpnja 2023. nastupali su i u Beču, ali najavljeni nastavak turneje, nažalost, ograničen je na SAD.