Mix

Poznati glumac utjelovit će omraženog američkog predsjednika

Sebastian Stan kao mladi Donald Trump
Sebastian Stan kao mladi Donald Trump Foto: Shutterstock/Tinseltown/Kathy Hutchins
Sebastian Stan, poznati glumac utjelovit će, pomalo, neobičnu ulogu.

Naime, potvrđeno je da će Stan glumiti mladog Donalda Trumpa, u nadolazećem filmu „The Apprentice“, prenosi Deadline.

Sa snimanjem filma, studio je započeo početkom ovoga tjedna, a projekt je već privukao pažnju medija i mnogih korisnika društvenih mreža, što ne iznenađuje s obzirom na to da je Trump kontroverzna politička i poslovna ličnost te se često nalazi na meti kritika.

Stan, koji se nedavno istaknuo u filmu „Dumb Money“ te seriji „Pam & Tommy“, zbog koje je nedavno nominiran za nagradu Zlatni globus i Emmy, poznat je po svojoj odličnoj glumačkoj sposobnosti, pogotovo kada su u pitanju stvarne i poznate ličnosti, prenosi Collider.

Film prati Trumpove korake u poslu nekretninama, tijekom 70-ih i 80-ih godina, u New Yorku.

Uz Sebastiana Stana, glumačkoj postavi pridružit će se Jeremy Strong, u ulozi odvjetnika Roya Cohna te Maria Bakalova, u ulozi Ivane Trump, prve supruge kontroverznog poduzetnika i jednog od najomraženijih američkih predsjednika.

Osnova radnje filma „The Apprentice“, bit će mentorski odnos, mladog Trumpa i odvjetnika Roya Cohna. To šuškanje potvrdio je i CNN, čijoj je redakciji, izvršna producentica filma „The Apprentice”, Amy Baer, poslala opis radnje.

„To je priča o mentoru i štićeniku koja prati podrijetlo poznate američke dinastije. Ispunjen likovima većim od života, otkriva cijenu morala u morala u kulturi koju definiraju pojmovi pobjednika i gubitnika “, napisali su u sinopsisu.