Mix

Poznati par posjetio je Shrekovu kućicu: Čak su se obukli u kostime

Taika Waititi i Rita Ora u Shrekovoj kućici
Taika Waititi i Rita Ora u Shrekovoj kućici Foto: Instagram/Rita Ora
Prošli mjesec, redatelj Taika Waititi i pjevačica Rita Ora uživali su u „romantičnom“ bijegu na imanju u Škotskim gorjima.

Nedavno su otkrili da su nekoliko dana odsjeli u jedinstvenom Airbnb apartmanu koji je inspiriran filmom o velikom zelenom ogru, Shreku.

Naime, apartman je potpuna kopija originalne Shrekove kućice, a slavna pjevačica očito je obožavatelj ove franšize animiranih filmova, s obzirom na to da je na svoju ruku rezervirala dane boravke i pobrinula se o kostimima.

Da, dobro ste pročitali, Rita ne samo da je pronašla ovaj posebni Airbnb i zakazala nekoliko dana boravka, već je pripremila kostime u kojima će par cosplayati tijekom svog odmora.

Fotografije slavnog para u kostimima su urnebesne, a oduševile su i mnoge njihove pratitelje na društvenim mrežama.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli RITA ORA (@ritaora)

Detalje njihovog boravka, i nekoliko lijepih riječi o svojoj partnerici, Waititi je podijelio s pjevačicom i voditeljicom Kelly Clarkson, tijekom snimanja njezine večernje emisije „Kelly Clarkson Show“.

„Većina sjajnih i zanimljivih stvari u mom životu događa se zbog Rite”, priznao je Waititi prije nego što je opisao njihovu avanturu u osamljenoj kolibi prekrivenoj mahovinom.

Par, koji se vjenčao u kolovozu 2022., ne samo da se dotjerao u kostime, već su u potpunosti „uronili“ u svoje uloge. U emisiji je prikazan video isječak u kojem su oboje razgovarali sa škotskim naglaskom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli RITA ORA (@ritaora)

„Moj naglasak je sigurno bolji od njezinog“, našalio se Waititi.

Clarkson je podijelila s publikom da cijelu interakciju smatra urnebesnom, ali par joj se više sviđa van ovih kostima, koje smatra „poprilično jezivima“.