Mix

Preko noći postao najbogatiji čovjek na svijetu! Na računu mu je osvanulo 92 kvadrilijuna dolara

Chris Reynolds i njegov izvještaj s paypala s 92 kvadrilijuna dolara
Chris Reynolds i njegov izvještaj s paypala s 92 kvadrilijuna dolara Foto: YouTubescreenshot/@TomoNewsUS
Što biste učinili da ste se probudili kao najbogatija osoba na planeti? Mnogima nam je teško i sanjariti o hipotetskom scenariju, no on se zapravo dogodio jednoj osobi.

Chris Reynolds otvorio je svoj PayPal i otkrio da je puno bogatiji nego što je bio kad je zaspao i to za strmoglavih 92 kvadrilijuna dolara. Prije deset godina, u srpnju 2013., 56-godišnjaku je iz nepoznatog razloga pripisan vrtoglav iznos, koji izgleda ovako 92.233.720.368.547.800 dolara.

To je značilo da je na, vrlo kratak, trenutak bio jedina osoba na licu Zemlje koja se mogla pohvaliti da je kvadrilijunaš.

Prije bizarnog preokreta, Reynolds je rekao, a prenosi nam UNIlad, da je najviše novca što je ikada imao na svom PayPal računu bilo nešto više od 1000 dolara, koje je zaradio od prodaje guma na eBayu.

Međutim, njegova titula najbogatijeg čovjeka na svijetu trajala je vrlo kratko, 2 minute, jer kada je osoblje PayPala shvatilo što se dogodilo, riješili su problem i ispričali se Reynoldsu za cijeli nesporazum.

U izjavi je tvrtka stoji “Ovo je očito pogreška i cijenimo što je g. Reynolds shvatio da je to slučaj.“, prenosi nam UNIlad, a Reynolds je imao prilično nesebičan način trošenja novca da mu je bilo dopušteno da ga zadrži. Rekao je da bi to iskoristio za otplatu državnog duga, a PayPal je, nakon što je problem riješen, ponudio donaciju neobjavljenog iznosa dobrotvornoj organizaciji po njegovom izboru.

Donacija vjerojatno nije bila od 92 kvadrilijuna dolara, no lijepa gesta se uvijek cijeni.