Mix

Sramota! Slijepog dečka izbacili iz teretane zbog bizarnog razloga

Toby Addison pričao o svom iskustvu iz teretane
Toby Addison pričao o svom iskustvu iz teretane Foto: YouTube screenshot
Bivši nogometaš Toby Addison rođen je kao svaki normalni dečko, ali od 11 godine njegov vid drastično je počeo propadati da bi na kraju svojih tinejdžerskih godina ostao sa samo 20% vida.

Danas sa 21 godinom ostalo mu je još samo 4% vida, a njegovo stanje tijekom života dovelo ga je do nekoliko neugodnih situacija.

Kada je imao 17 godina, Toby je bio u teretani po prvi put. Tada su mu već dijagnosticirali prevladavajuću sljepoću na oba oka. Tobyju je prišla žena te ga optužila da bulji u nju.

“Prišla mi je, a ja u prvi mah nisam znao da mi se obraća jer ne radim ništa loše. Rekla je nešto u stilu ‘Zašto stalno buljiš u mene? Prestani. Ne budi tako jeziv’ Rekao sam: ‘Oh, ne oprosti, ja sam slijep’. Imao sam svoj štap sa sobom, bio mi je presavijen u krilu, ali za to nije htjela niti čuti” prisjetio se Toby tog nemilog događaja.

Nakon toga prišlo mu je osiguranje teretane i zamolilo ga da napusti vježbalište jer druga osoba zbog njega osjeća nelagodu.

O ovakvim i sličnim slučajevima često se na svojem TikTok računu bavi poznati fitness influencer Joey Swoll. On smatra kako se razvila cijela kultura žena koje dolaze u teretanu samo kako bi od sebe pravile žrtve, dok ogromnu većinu ljudi u teretani uopće nije briga što drugi rade jer su ondje zbog sebe.