Mix

Stonerske South Park Adidas tenisice s džepom za ‘robu' izlaze 20. travnja jer – 420!

South Park 6
South Park 6 Adidas
\\folder\galerija Galerija South Park 6 South Park 6 Foto: Adidas South Park 1 South Park 1 Foto: Adidas South Park 2 South Park 2 Foto: Adidas +2 South park 3 Galerija
Adidas gotovo svake godine izbacuje poseban model za poseban datum. 20. travnja se slavi 4/20, a svatko tko drži do drveća, trave i prirode razumije što taj datum predstavlja. Ove godine će pasti suradnja između Adidasa i South Parka.

Jedan od dražih nam modela, Adidas Campus 80 se vraća, a sa sobom će povesti i Towelieja, poznatog lika iz South Parka koji ljude pozdravlja sa “you wanna get high”.

Towelie je ručnik koji govori i redovito se napušava, a mislimo da je to jedna od manje čudnih stvari iz popularne serije.

Tenisice su napravljene od plavog suede materijala koji podsjećaju na Toweliejovu površinu, a na jeziku se nalaze dva oka. Kad su ta dva oka dugo izložena sunčevoj svjetlosti, odnosno UV zračenju – ona pocrvene što je savršen detalj jer su crvene oči obilježje nekih prepušenih ljudi. I nekih prepušenih ručnika.

S unutarnje strane jezika se nalazi i džep za sakriti stash, bez ovog ne ide.

Još se ne zna cijena, ali je očito da ove tenisice izlaze oko 20. travnja.