Mix

Tko je žena koja je osvojila Hollywood i zamijenila Daniela Craiga u ulozi agenta 007?

Lashana Lynch/Instagram screenshot
Lashana Lynch/Instagram screenshot Foto: Instagram screenshot
Lashana Lynch glumi u novom Bondu, a prva je agentica 007 na velikom ekranu, prenosi The Guardian. Ova glumica je već snimila nekoliko audicija za Barbaru Broccoli, producenticu filmova o Jamesu Bondu još od 1995.

Lashana se upoznala s Danielom Craigom kojeg će ispratiti u njegovom petom i posljednjem nastupu u „No Time To Die“, 25. film o Jamesu Bondu koji bi trebao ugledati svijetlo dana u listopadu 2021. godine. U ovom Bondu imat ćete prilike vidjeti Lashanu kao agenticu 007 koja je bok uz bok legendarnom Jamesu Bondu.

Znači li to da je Lashana mogući izbor za ulogu Jamesa Bonda?

Otkrilo se da je ova glumica sudjelovala i na „testu za vratolomije i baratanje oružjem“ koji nadgleda poseban tim Bonda. Još ništa nije sigurno, ali rade se naklapanja da bi ova žena mogla zbilja promijeniti tijek svih dosadašnjih Bondova. Čitava priča oko nove agentice 007, oko novog Bonda, oko Daniela Craiga je kompleksna, a saznat ćemo što se točno događa vrlo skoro.

View this post on Instagram

A post shared by James Bond 007 (@007)

“Daju ti hrpu oružja i uče te rutini na nekoliko sekundi ili minutu, a onda u osnovi moraš kopirati rutinu. Nešto kao: ‘U redu, zgrabi pištolj! Pucaj! Spusti se na koljena! Pucaj! Baci se na leđa, kotrljaj se! Spustite se na noge! Pucaj! Trči, trči, trči! Ponestalo ti je municije! Baci pištolj! Sastavi novi pištolj! Pucaj! I to je bila prva od pet rutina koje su me naučili.” – rekla je glumica za The Guardian.

“Oni zapravo daju publici ono što žele dati publici. S Bondom bi to mogao biti muškarac ili žena. To može biti bilo koja rasa. Mogli su biti mladi ili stari. Na kraju dana, čak i da dvogodišnjak glumi Bonda, svi bi se okupili u kinu da vide što će ovaj dvogodišnjak učiniti, zar ne?” – dodala je glumica.

Srećom, Lynch je sa snimanja „No Time To Die“ izašla relativno neozlijeđena, za razliku od Craiga, koji je izgubio zube, slomio nogu i odsjekao vrh prsta radeći Bonda. “Ekipa kaskadera mi je rekla:‘ Tko si ti? Vanzemaljac?”, kazala je Lynch. “Svatko tko izvodi vratolomije uvijek ima neku ozljedu, ja nijednu.”

Lynch je rođena u Shepherd’s Bushu 1987. godine u jamajčanskoj obitelji. Trenirala je nogomet i bila je iznimno dobra, vikendom je pohađala Sylvia Young Theatre School, gdje je uspjela najprije pjevati, a zatim i glumiti.

Nakon godina audicije za uloge u Marvelovim filmovima, konačno ju je dobila u „Captain Marvel“. Lynch je imala zapaženu ulogu kao Maria Rambeau, samohrana majka i pilotkinja zračnih snaga. Ovu talentiranu glumicu Marvel je uveo u opaki glumački svijet, no Bond ju može lansirati van Zemlje. Hoće li novi Bond postati upravo ova skromna glumica, Lashana Lynch?

Izvor: The Guardian