Mix

Transformers električni skuter! Električni skuter Motocompacto nakon vožnje sklapa se u kofer

električni sklopivi skuter honda motocompacto sklopljen i rasklopljen
električni sklopivi skuter honda motocompacto sklopljen i rasklopljen Foto: Instagramscreenshot/@honda
Novi skuter izgleda kao aktovka ili futrola za AirPods, ali sa svojih 19 kg Motocompacto, kojeg proizvodi Honda, vjerojatno je jedan od težih električnih skutera.

View this post on Instagram

A post shared by Honda (@honda)

S najvećom brzinom oko 25 km/h, maksimalnim dometom od 20 km i snagom od 490 vata, ovo je jedan divan skuter neobičnog četvrtastog oblika „dizajniran za nove stvarnosti urbane mobilnosti.“.

Kako piše na službenoj stranici proizvođača, „Honda vjeruje da je budućnost čistog prijevoza stigla i snažno je revolucionirala s Motocompactom. Izgrađen na našem naslijeđu maksimiziranja potencijala životnog stila kupaca, Motocompacto je dizajniran da prizove slobodu, osigura radost za sljedeću generaciju i ukloni granice svojim vozačima. Jer ovaj novi način održivog života nema granica, možete ići bilo gdje, bilo kada.“

Također je dizajniran kao podsjetnik na Hondinim Motocompo skuter na benzin iz 1980-ih, koji su bili vrlo sklopivi, ali se nikada nisu prodavali u SAD-u. Što nije problem za novi Motocompacto, koji će biti dostupan za kupnju ovog studenog po atraktivnoj cijeni od 995 dolara.