Mix

Urnebesne reakcije Snoopovih obožavatelja: “Rekao sam da ću prestati kad i Snoop, ali...

Odluka repera šokirala obožavatelje
Odluka repera šokirala obožavatelje Foto: Screenshot/X/Snoop Dogg/TikTok/@gorgeousgarbagegremlin
Došao je i taj dan. Dan kad je Snoop Dogg, reper i poznati obožavatelj kanabisa, odlučio prestati pušiti marihuanu.

Snoopova konzumacija marihuane poznata je javnosti, već neko vrijeme, a reper je o svojim „navikama“ otvoreno govorio i u medijima.

Snoop Dogg i marihuana, s vremenom su postali sinonimi, pogotovo nakon što je svoj imidž izgradio na toj navici, zbog čega je ova vijest šokirala mnoge.

Način na koji je reper obavijesti fanove o svojoj odluci, jednako je bizaran i komičan.

Naime, u melankoličnoj objavi na platformi X, koju je krasila crno bijela fotografija repera s natpisom: „Nakon dugog razmatranja i razgovora sa svojom obitelji, odlučio sam prestati s pušenjem marihuane. Molimo, poštujte moju privatnost u ovom trenutku.“

Dramatičnu objavu komentirali su mnogi obožavatelji, a neke reakcije posebno su nasmijale internet.

„Ne brini Snoop, mi, tvoji učenici nastavit ćemo tvoje naslijeđe… Pušit ćemo u tvoje ime… Ostani jak za nas“, zaključio je jedan korisnik platforme.

Ni TikTok korisnike nije zaobišla ova vijest, pa mnogi dijele zanimljive teorije o ovoj šokantnoj odluci repera.

@christabel.nf Idk why I can’t believe it 😭 #fyp #foryou #foryoupage #trending #snoopdogg #snoopdogquit #funny #humor ♬ original sound – Kevinamunarriz

Dok jedni šaljivo dodaju da smo očigledno „ušli u paralelni svemir“, drugi tvrde da je objava samo dobar marketinški trik te da će reper uskoro u prodaju staviti svoje vejpove ili jestive proizvode od kanabisa, zbog čega je napisao da će prestati s pušenjem.

Osim što je njegova objava pokrenula razne teorije „zavjere“, na TikToku se popularizirao trend u kojemu korisnici šaljivo govore svojim izjavama da će prestati s konzumacijom marihuane kada prestane i Snoop Dogg.

@gorgeousgarbagegremlin nah cus whats next pigs flying?😭😭 #fyp #snoopdogg #za #piercings ♬ I LOVE YALL – Jesus

Reper nije samo šokirao javnost svojom odlukom, već je i inspirirao mnoge kolege da i sami prestanu s konzumacijom ove droge. Tako su Meek Mill i Coi Leray, na svojim Instagram profilima, također objavili da će se odreći kanabisa.