Tko je u pravu?

Vozač BMW-a parkirao se baš ispred štandova za blagdan Svih svetih, no mnogi su stali u njegovu obranu

BMW
BMW Foto: Facebook
U statusu je objavljena fotografija BMW-a okruženog cvjetnim aranžmanima te se poziva vozača da premjesti auto.

Društvenim mrežama kruži fotografija BMW-a parkiranog na parkirnom mjestu ispred zatvorenih štandova, a oko automobila su posloženi cvjetni aranžmani. U statusu uz fotografiju napisano je: ''Moli se vlasnik da pomakne svoj BMW jer se ne mogu otvoriti štandovi za prodaju koji su iza njega, na parkiralištu u Krapini. Čim prije jer su već sad oko njega postavljeni aranžmani.''

Iako se u statusu objavljenom na stranici ''Policija zaustavlja – Krapinsko-zagorska županija'' proziva vozača, korisnici Facebooka stali su u obranu vozača jer je parkirao na normalnom parkirnom mjestu te nigdje nije bilo označeno da ih mora izbjegavati.

''Ulaz na parking je na vrijeme trebao biti ograđen ako je rezerviran danas za štandove'', ''Koliko vidim, auto je na parkiralištu, a ne na placu'', ''Čovjek je parkirao na parkiralištu za aute koje se plaća, gdje je problem?!'', ''Inače, nigdje nije napisano da je to mjesto za štandove, nego parkirno mjesto. A vi ako ste zakupili štandove, onda ste trebali označiti, a ne da tu čovjeka prozivate'', glase neki od komentara.

Status koji je izazvao brojne komentare prenosimo u nastavku pa provjerite mislite li da je vozač u pravu ili ste na strani vlasnika štandova.