Mix

Želiš u formu? Popularni trener otkrio jednostavan način koji funkcionira

Jeff Athlean X
Jeff Athlean X Foto: Youtube Screenshot
Možda ste upali u zamku nerealnih novogodišnjih odluka od kojih je jedna od najčešćih dolazak u formu i gubitak masnih naslaga. Većina ljudi brzo odustane jer nemaju dovoljnu teorijsku pozadinu, pokušavaju previše toga odjednom ili slušaju neadekvatne ljude koji promoviraju vlastite dodatke prehrani ili… wait for it… vodu s limunom koja otapa masti!

Jeff Cavaliere iza Youtube kanala (i teretane) Athlean-X je ušetao u kadar, očekivali smo da će početi s vježbama, ali je sjeo. Jer “moramo porazgovarati”.

Ovaj desetominutni video će ti pomoći da shvatiš u čemu je stvar. Jeff se dotaknuo svega što moraš znati za uspješno skidanje masnih naslaga. Iako je jednostavno, nije lako. Trebaš potporu svoje okoline, trebaš vremena, trebaš pripremu. Možeš to.

Vježbanje gotovo nikad nije dovoljno da pobijediš loše prehrambene navike. Kako doći do željenog cilja? Kalorijski deficit. Ne postoje nikakvi trikovi koji će ti promijeniti rezultat ove jednostavne jednadžbe. Ako unosiš više hrane nego što ti je potrebno, dobivat ćeš na težini. Ako unosiš manje hrane, gubit ćeš na težini. Nemoj se zavaravati – premalo hrane i različite dijete će ti uništiti volju za životom, a vjerojatno ćeš i odustati jer takav način života nije održiv. Jeffov kanal ti može pomoći da naučiš još više o ovoj temi jer znanje je moć.