Koje kvalitete cijenite kod partnera?

Žene otkrile koju kvalitetu kod muškaraca najviše cijene! Reddit otkriva sve tajne

Komunikacija, crvene i zelene zastave
Komunikacija, crvene i zelene zastave Foto: Canva
Koje su osobine kod vašeg partnera ''zelene zastave''?

Objava naslovljena na 'Djevojke s Reddita' započela je raspravu na poznatoj platformi, a žene su se složile su se oko jedne tzv. ''zelene zastave'' koju žele kod muškarca.

Prelazeći na Reddit, jedan muškarac koji želi biti samosvjestan, ili to možda samo glumi, pitao je žene na platformi koje kvalitete ili ''zelene zastavice'', traže kod muškaraca.

Girls of Reddit, what are some green flags that you are looking for in a guy?
byu/IanPowers26 indating_advice



"U početku sam postavljao suprotno pitanje (kako pronaći djevojku sa zelenim zastavama)", započeo je, "Ima puno toga što mogu poboljšati. Najteža stvar s kojom se nosim je manjak samopouzdanja i to što sam malo negativniji nego prije.''.

"Dakle, žene s Reddita, koje su neke zelene zastavice koje vi osobno tražite kod tipa? Jako sam znatiželjan! Jeste li našle takvog tipa? S čime se borite?" glasilo je njegovo pitanje.

Glavni komentar i odgovor, s kojim se većina žena složila, bio je tip koji sebe ne shvaća previše ozbiljno. "Tip koji se može smijati vlastitim pogreškama", glasio je glavni komentar.

"Onaj koji ne mora biti najpametniji u sobi. Čovjek koji sluša umjesto da čeka svoj red za razgovor.'' također je jedan od češćih komentara.

Tuđa zelena zastava bila je, jednostavno, zahtjev za urednošću, a tu su se spominjale i emocionalna inteligencija, komunikacijske vještine i sl.
Naravno da se te zelene zastavice razlikuju se ovisno o osobi i onome što traže od partnera, ali svakako je korisno znati koje su najčešće.