Epic Broz

Broz uživa u raskošnom životu! Skupocjeni automobili i putovanja dio su njegove svakodnevice

Blago u pijesku i Marcelo Brozović obučen kao šeik
Blago u pijesku i Marcelo Brozović obučen kao šeik Foto: marcelo_brozovic/Instagram
Broz zna što valja

Nogomet je iznimno unosan sport, a slovi kao najpopularniji na svijetu jer privlači oko 4 milijarde obožavatelja. Neki ga nazivaju i najvažnijom sporednom stvari na svijetu, a njegova popularnost može se primijetiti i po plaćama igrača.

Sva ta gledanost mora se odraziti i na džepove sportaša, koji nas vole počastiti objavama na društvenim mrežama u kojima možemo vidjeti djelić njihovog privatnog života obavijenog luksuzom.

Marcelo Brozović jedan je od ključnih igrača nogometne reprezentacije i razlog zašto smo postigli odlične rezultate na prošlim natjecanjima. Dok se sprema za nastup na ovogodišnjem EURU24, Broz nas je kroz karijeru počastio raznim objavama svog privatnog života.



Luksuzni i skupi automobili, egzotična putovanja i stanovi, bili su samo dio njegovih objava, a oni samo pokazuju koliko se toga može postići trudom, radom, odricanjem i naravno s određenom dozom talenta.

 



Brozu su preostale 3 godine i 72.600.000 eura bruto plaće do kraja ugovora s Al Nassrom (klubom iz Saudijske Pro League), koji istječe 30. lipnja 2026. Brozović je ostvario bruto osnovnu plaću nešto višu od 24 milijuna eura, za sezonu 2023-2024, ili €465,385 tjedno, a to naravno ne uključuje i bonuse, prenosi nam stranica Capology.

 



Na svom je profilu na Instagramu znao podijeliti razne skupe automobile, no onaj u kojem ga u posljednje vrijeme najčešće vidimo je Rolls Royce Cullinan, a samo taj automobil vrijedi 350 tisuća eura. To je jedan od najskupljih SUV-ova u prodaji danas, kao i prvi model ovog tipa koji proizvodi engleska tvrtka.

 



Među najvjernijim kupcima su šeici, a njegov 6.7 biturbo V12 motor proizvodi dovoljno konjskih snaga, njih 571, koje mogu pogurati automobil teži od tri tone do 250 km/h. također nas je znao počastiti objavama svog Mercedesa G500 4X4 koji vrijedi oko 250 tisuća eura, a tu je i Ferrari 458 Spider koji u Europi košta i do 200 tisuća eura.

Naporno trenirati, biti uporan i talentiran ima svoje povlastice, a odricanja i žrtve koji sportaši naprave u potrazi za karijerom, kasnije mogu masno naplatiti. Naravno, to je lakše reći nego učiniti.

Sve informacije o nastupima Hrvatske na Euru 2024. pogledajte na Gol.hr, a sve o našem prvom protivniku možete saznati u nastavku:

 

\\folder\vezani_članak Šutalo i Modrić TEŽAK PORAZ Hrvatska izgubila na startu Eura: Španjolska lakoćom do visoke pobjede!

\\folder\vezani_članak Nogometaš Joško Gvardiol i novac Lagano Zavirite u luksuzan život Joška Gvardiola! Pogledajte kako živi jedan od najboljih mladih igrača na svijetu