igra u rijeci

Subotom na pjacu ili na plac: Odakle je mladi veznjak Marko Pjaca?

Marko Pjaca u serijalu
Marko Pjaca u serijalu Foto: Knjaz kod Vatrenih/Youtube
U poznatoj emisiji objasnio je svoje porijeklo.

Marko Pjaca mladi je zagrepčanin s trenutnom adresom u Rijeci. U gostovanju u emisiji "Knjaz kod Vatrenih" Marko je Robertu Knjazu objasnio odakle su Pjace i ide li on na pjacu ili na plac.

Nakon što mu je Knjaz rekao da ga njegovo prezime asocira na more, Marko ga je brzo ispravio. "Prezime je iz Hercegovine, moj tata je došao kao mali u Zagreb. Mama je rođena u Zagrebu, kao i ja i sestre", istaknuo je mladi veznjak koji će ove godine proslaviti 24 godine.

Odrastao je u zagrebačkom kvartu Borovje, a uz dvije strarije sestre bilo je lako pisati zadaće, rekao je sa smiješkom. Marka nije zanimao samo nogomet, kao odlikaš, najprije je upisao jezičnu gimnaziju, pa se prebacio u sportsku, kako bi mu bilo lakše odlaziti na treninge. 

Sve najnovije informacije o Europskome prvenstvu pratite ovdje:

\\folder\vezani_članak Euro 2024 PUT KA FINALU EURO 2024: RASPORED nokaut-faze i rezultati svih utakmica prvenstva

\\folder\vezani_članak Album za sličice To se zove ljubav Cura mu kupila album sličica za Euro 2024., u komentarima poručuju: "Ženi je!"

\\folder\vezani_članak Emotivni nogometni navijač u iščekivanju Eura Nestrpljivo Kako izgleda cijeli svijet u napetom iščekivanju Europskog prvenstva?