Sexy

Netflix najavio Money Shot, film o Pornhubu!

netflix pornhub dokumentarac
netflix pornhub dokumentarac Foto: Netflix
Netflix je najavio premijeru filma Money Shot: The Pornhub Story za 15. ožujka.

Pornhub je jedna od posjećenijih stranica na netu, neovisno o sadržaju, a osnovan je 2007. godine. Otada se puno toga promijenilo (zna svaki lik koji ima VR naočale) pa je tako i Pornhub počeo plaćati svoje kreatore jer masno zarađuju. U veljači 2021. godine je Pornhubu sjela tužba zbog navoda kako hostaju videozapise sa žrtvama trgovine ljudima. Nije ni čudo što je ogroman broj neverificiranih videozapisa izbrisan.

Ovaj Netflixov dokumentarac će pratiti aktiviste protiv trgovine ljudima te Pornhubov pokušaj zaštite onih kreatora na kojima profitiraju, a iz drugog kuta će promotriti i je li u pitanju samo novi val cenzure sadržaja za odrasle.

Pornhub profitira od sadržaja koji generiraju korisnici i korisnice, a sigurni smo kako će se kroz film kao teme provući i seksualnost i pristanak.

„Tko ima i tko bi trebao imati moć u ovakvoj okolini? Nadamo se kako će film potaknuti važne razgovore o seksu i pristanku, i na Internetu i u stvarnom svijetu.”, izjavila je redateljica filma Suzanne Hillinger.

Dok ovaj film izađe, imate priliku pogledati Pamela, a love story, dokumentarac o seks-vrpci Pamele Anderson i Tommyja Leeja koja je puštena u javnost bez njezinog pristanka.

Profitira li i Netflix od ovakvih priča ili diže svijest o važnim pitanjima? Ovisi kakvim očima promatrate svijet.