Sexy

Nismo za celebrity žutilo – osim kad Jennifer Lopez ljetuje u sićušnom žutom bikiniju

Jennifer Lopez IG bikini ljeto
Jennifer Lopez IG bikini ljeto Instagram Screenshot
\\folder\galerija Galerija Jennifer Lopez IG bikini ljeto Jennifer Lopez IG bikini ljeto Foto: Instagram Screenshot J.Lo 2 J.Lo 2 Foto: Instagram J.Lo 1 J.Lo 1 Foto: Folder.hr +4 Naravno da se morao utrpat Galerija
Nekad pišemo gluposti. Pišemo stvari do kojih nam nije baš uvijek stalo. Rezultati se očekuju. Želimo i trebamo klikove. Ovaj posao to ponekad zahtijeva, pogotovo kad nitko nije spreman platiti pretplatu na iznimno kvalitetan sadržaj, a čak ga ne čita ni kad je besplatan. Nekad se grizemo zbog takvog “žutog” sadržaja.

A onda se pojavi Jennifer Lopez na ljetovanju, uopće se više ne grizemo i smatramo da trebamo proslaviti njezino postojanje te čovječanstvu učiniti uslugu. Inspiracija, motivacija, estetski doživljaj, kako god ovo želiš shvatiti, ali J.Lo je od devedesetih jedna jedina – i cure i dečki su imali njezine postere na zidovima, a sad, dvadesetak godina kasnije – ona još uvijek vlada.

Ne, ovo nikako nije prvi put da pišemo o J.Lo u bikiniju.

Većina ljudi piše o njezinom ponovnom ujedinjenju s Benom Affleckom (bar smo vas tog poštedili), mi ćemo to preskočiti i preći na ono što je važno. Jennifer ljetuje u sićušnim bikinijima, proslavila je svoj 52. rođendan i izgleda bolje nego ikad.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Kako izgleda njezino ljeto? Pogledajte u galeriji fotografija preuzetih s njezinog Instagrama.

Ako vas zanima – uskoro će se pojaviti u čak tri filma – Atlas, The Mother i The Godmother (ova zadnja dva nisu povezana). Uvijek nam je bila dobra u filmskim ulogama, ali teško se otresti dojma “EJ TO JE J.LO” pa vjerojatno zato nije postigla više u filmskoj karijeri. Još uvijek stigne, pokazala je u filmu Hustlers da može puno.