otvorena pitanja

Budi (su)kreator sadržaja – nova rubrika „Ubaci u Folder“ potiče čitatelje da sudjeluju u raspravama na portalu

Ubaci u folder
Ubaci u folder Foto: Folder/Canva
Za odgovaranje na pitanja nije potrebna registracija!

Osim još više zabave i sadržaja, na novome Folderu osmislili smo način kako da čujemo mišljenje naših čitatelja – na svakome članku stoje emotikoni kojima možete dati svoju reakciju na pročitano, a kako bismo stvorili još bolje veze između nas i publike, portalu smo dodali inovativnu rubriku pod nazivom „Ubaci u Folder“ koja Vas potiče da sudjelujete u kreiranju sadržaja.

Cilj je potaknuti dvosmjernu komunikaciju između korisnika i redakcije, gdje se čitatelji osjećaju uključenima u stvaranje sadržaja. „Ubaci u Folder“ opcija omogućuje da odgovorite na pitanja koja pokrivaju širok spektar tema – od aktualnih događaja i trendova do mišljenja o određenim temama ili fenomenima.

\\folder\vezani_članak Redizajnirali smo omiljeno mjesto za zabavu SVAKE PRIJESTUPNE SPAJAMO PORTALE Redizajnirali smo omiljenu lokaciju za zabavu i opuštanje – dobrodošli na novi Folder.hr

Za odgovaranje na pitanje ne trebate se registrirati, ne uzimamo podatke, ne želimo znati Vaše ime, nas (i ostalu ekipu na portalu) zanima Vaše mišljenje, reakcija i osobne priče. Odgovori ne samo da će biti prikazani na portalu, već se mogu koristiti kao izvori za buduće članke. Tako ćemo bolje upoznati stavove i interese naše publike i potpuno prilagoditi sadržaj.

„Ubaci u Folder“ otvara vrata za različite perspektive i mišljenja, no kako bismo osigurali produktivnu i poštenu diskusiju, moramo se pridržavati osnovnih pravila pristojne komunikacije.

(Ne)ozbiljna i smiješna, intrigantna ili škakljiva, svatko će pronaći pitanje za sebe, priključi nam se i ne propusti odgovoriti na ovotjedno pitanje – sigurni smo da postoji neki modni dodatak koji nikako ne podnosiš kod drugog spola – podijeli to s nama i ubaci u folder!