Jao...

VIDEO Pružio ruku orangutanu pa nastradao, njegovi krikovi su sablasni

Orangutan Tina
Orangutan Tina Foto: YouTube/Screenshot
Snimka napada orangutana postala je hit na društvenim mrežama, a za sve je kriv agresivni muškarac.

Snimka iz zoološkog vrta u Indoneziji postala je hit na društvenim mrežama i do sada je na različitim plarformama skupila desetke milijuna pregleda. Na snimci je zabilježen trenutak u kojem je posjetitelj zoološkog vrta Kasang Kulim u Indoneziji pružio ruku orangutanu u kavezu koji je onda zgrabio čovjeka i nije ga puštao.

Orangutan je prvo zgrabio majicu i privukao muškarca kavezu, a onda je zgrabio i njegove ruke i noge te nije puštao. Muškarac je počeo panično vikati i pozivati u pomoć, a snimka završava njegovim paničnim krikovima nakon što mu je majmun zgrabio nogu.

Do incidenta je došlo kad je muškarac preskočio barijeru na kojoj jasno piše da je zabranjeno približavati se kavezu pa je ubrzo shvatio i zašto je takvo ponašanje zabranjeno. Upravitelj zoološkog vrta kazao je da je muškarac prethodno nogom udario orangutana.

I dok viralni video završava s paničnim krikovima muškarca jer mu je orangutan uhvatio nogu, na malo dužoj snimci incidenta vidi se da se uspio osloboditi zahvata te da su na kraju i majmun i orangutan prošli bez težih ozljeda. Snimke incidenta možete pogledati u nastavku.