Viralno

Britanka slučajno rezervirala cijeli hotel na Baliju! Kako je to uspjela podijelila je na TikToku

Britanka Jas priča kako je odmarala na Baliju
Britanka Jas priča kako je odmarala na Baliju Foto: TikTok screenshot
Britanka je, preko AirBnB, planirala odmor u luksuznoj vila na Baliju, a kada je stigla, otkrila je kako je slučajno rezervirala cijeli hotel, prenosi nam The Independent. Smiješan, iako nenamjeran „travel hack“ podijelila je žena, poznata kao Jas (@jxx), na TikToku.

Jas je po zanimanju voditeljica društvenih mreža, a obiteljski je odmor pomno isplanirala i rezervirala smještaj na Airbnbu godinu dana unaprijed. Rezervacija je glasila na tjedan dana u vili koja može primiti do 11 gostiju i to po cijeni od 3000 dolara.

Kako se bližio datum odmora, Jas se pribojavala kako bi njezina rezervacija mogla biti otkazana u zadnji tren, ili, još gore, kako bi cijena odjednom naglo porasla, što je uobičajena pojava na Baliju. Međutim, činilo se da su njezine brige nestale kada je novi vlasnik nekretnine potvrdio rezervaciju.

Kad su Jas i njezina obitelj napokon stigli, primijetili da nešto nije u redu, rezervirana vila na Google kartama označena je kao hostel. Na daljnji upit, upravitelj je obavijestio Jas da će na lokaciju stići još gostiju. Britanka nije bila zadovoljna ovakvim razvojem događaja, jasno dajući do znanja da o tome nije bila obaviještena.

@jxxWHY DOES STUFF LIKE THIS ALWAYS HAPPEN TO ME LOL♬ original sound – Jas

Vilu je odbila dijeliti sa ostalim posjetiteljima, što je upravitelja navelo na otkazivanje ostalih rezervacija. Hostel sa dvanaest spavaćih soba, što je smiještaj za osamnaest ljudi, sa stalnim barmenom, dobro opremljenom kuhinjom, talentiranim kuharom, bazenom u sklopu restorana s udobnim ležaljkama, kaminom, pa čak i stolom za stolni tenis tako je postao privatni prostor za odmor nje i njene obitelj.

Jas je svoje neočekivano iskustvo dokumentirala na TikToku u videu koji je brzo postao viralan, prikupivši tri milijuna pregleda i više od 300.000 lajkova.

@jxxI mean for 7 people eating out every day that’s not bad?!♬ original sound – Jas

Neka nam ova priča svima bude lekcija o planiranju putovanja i snazi društvenih mreža, a Jas slobodno može organizirati i moj odmor.