Viralno

Conor McGregor je opet u vijestima. Nokautirao maskotu NBA kluba

Conor McGregor Heat Burnie naslovna
Conor McGregor Heat Burnie naslovna Foto: Twitter Screenshot
U četvrtoj utakmici NBA finala, McGregor je na poluvremenu nokautirao Burnieja, maskotu Miami Heata. Sve je to trebao biti dio showa u kojem je McGregor trebao promovirati svoj sprej protiv bolova, ali su stvari brzo postale ozbiljne. Čini se da se McGregor nije suzdržavao pa je Burnie brzo završio na podu, dok ga je McGregor špricao svojim sprejom protiv bolova. Čovjek koji se krije u odijelu Burnieja je završio u bolnici. Rekli bismo da sprej protiv bolova baš i ne funkcionira. Cijelu situaciju pogledajte na snimci ispod.

Neki tvrde kako Burnie želi novce od osiguranja, a Twitter se itekako zabavio. Čak su i neki MMA borci komentirali situaciju.

Belal Muhammad, UFC-ova uzdanica je također zadao ozbiljan udarac.

Ben Askren je isto progovorio.

Satirični account MMA Roasted nije birao oružje.

Ovakve reakcije dovoljno govore kakav ugled McGregor uživa u svijetu sporta te organizaciji koju je pomogao popularizirati. McGregor se nije borio u UFC-u od srpnja 2021. godine kada je u meču protiv Dustina Poiriera slomio nogu.

McGregor bi se trebao vratiti u ring u drugoj polovici ove godine. Idući protivnik mu je Michael Chandler. Vidjet ćemo hoće li ušutkati kritičare.

Ako vam nije dosta viralnih trenutaka sa slavnim borcima, Floyd Mayweather se borio protiv unuka njujorškog mafijaškog bossa, a na kraju meča je izbila tučnjava.