Koliki je…

Pas je lajao na uljeza, a vlasnik je imao što vidjeti kad je uočio grdosiju

Pas i kukac
Pas i kukac Foto: TikTok/Screenshot
Znali smo da su u Australiji životinje ogromne, ali ovo je iznenadilo čak i Australce.

Australija je prepuna zanimljivih i uglavnom opasnih životinjskih vrsta koje uvijek iznova iznenađuju korisnike društvenih mreža. Zadnji u nizu takvih otkrića je ogroman kukac kojeg je jedan Australac uočio kad je začuo psa kako laje na uljeza.

\\folder\vezani_članak umanjeni kip mislilac koji simbolizira razmišljanje Kviz To se stvarno dogodilo? Okušajte se u kvizu prepoznavanja stvarnih od izmišljenih tvrdnji \\folder\vezani_članak Gušter u odvodu Jeste li dovoljno hrabri? U odvodu otkrili strašan prizor pa su sa svima podijelili pojavu od koje im je umalo stalo srce

Australac je odlučio snimiti na što to njegov pas laje kad je otkrio da je riječ o ogromnom kukcu. Iako je snimatelj u jednom trenutku na snimci rekao da je kukac veći od psa, to baš nije istina, no kukac je svejedno div.

Snimku divovskog štapićastog kukca, koji je inače bezopasan i ubraja se među najveće vrste kukaca na svijetu, možete pogledati u nastavku pa provjerite biste li ga zadržali kao ljubimca, što nije tako neobično u zemljama u kojima obitava.

 

 

@jackriddle #bug #fyp #australia #explore #what #wtf ♬ original sound - Jack Riddle

 

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!