Što reći…

"Ova snimka zaslužuje da je vidi cijeli svijet": U Koprivnici nasred asfalta niknulo proljetno čudo

Hidrant u Koprivnici
Hidrant u Koprivnici Foto: Facebook/Screenshot
Nasred pločnika strši hidrant, a nikome nije jasno kako je do toga došlo.

Na profilu Podravskog lista na Facebooku objavljena je snimka iz Koprivnice na kojoj je zabilježeno pravo proljetno čudo u obliku prekrasnog plavog hidranta koji je niknuo usred novoasfaltiranog pločnika.

\\folder\vezani_članak Globus i natpis Geografski kviz znanja Koliko našeg planeta poznajete? Pokažite svoje poznavanje svijeta u geografskom kvizu znanja \\folder\vezani_članak Manevar u Kninu Jao… Kakvo parkiranje, ovo nas ne uče u autoškoli: Manevar iz Knina bio bi smiješan da nije opasan

Prizor Đelekovečke ceste nasmijao je korisnike društvenih mreža i izazvao lavinu komentara: "Ova snimka zaslužuje da je vidi cijeli svijet… ipak je to netko morao projektirati", "Je l' ovo novi policajac u Hrvatskoj?", "Tak' je po nacrtu!", "To su ovi stručnjaci koji rade projekte iz udobnih fotelja umjesto da izađu na teren", "Možda sad oko hidranta sagrade kružni tok".

U nastavku prenosimo snimku koja se proširila i regijom pa pogledajte je li riječ o proljetnom čudu, umjetničkoj instalaciji ili možda vidite skriveni smisao hidranta postavljenog nasred nogostupa /biciklističke staze.

 

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!