Viralno

Je li ovakvo ponašanje primjereno? Dostavljač dobio napojnicu, a svejedno opsovao mušteriji

Dostavljač pizze stoji pred vratima
Dostavljač pizze stoji pred vratima Foto: TikTok screenshot
Žena iz Teksasa podijelila je šokantan trenutak kada ju je dostavljač pizze opsovao. Sve se to dogodilo zbog napojnice od 5 dolara. Pizza koja je koštala 20 dolara očito je vrijedila još i više jer napojnica od 25% nije bila dovoljna.

Lacey Purcival objavila je video na TikToku, na kojem je u glavnoj ulozi dostavljač DoorDasha, identificiran kao Corey, koji donosi večeru. Može se vidjeti dostavljača kako zvoni na vrata potom Lacey otvara vrata i pozdravlja ga. Nakon što mu je pizza umalo ispala dok ju je izvlačio iz torbe, Corey je predao pizzu dok mu je Lacey entuzijastično zahvaljivala.

@ladybug3660 My lovely Dasher Corey believes I should be tipping 50% 🤔🤡🫣🍕#doordash #doordashdriver #doordasher #doordashers #pizza #pizzalover #pizzahut #fyp #momsoftiktok #momsover30 #bigmad #rude #vivint #vivintdoorbellcamera #smile @DoorDash @DoorDash ♬ original sound – Lacey Purciful

Dok se vraćao do svog auta, Corey se okrenuo i rekao: „Samo želim reći da imaš preveliku kuću za samo 5 dolara napojnice.“

Odgovorila mu je „Nema na čemu!“ zatečena njegovim komentarom, na što je on viknuo „Jebi se!“ i pljunuo dok je izlazio iz kadra.

TikTok video naslovila je „Koliku bih napojnicu trebala dati za pizzu od 20 dolara??“.