Čovječe…

Kum izigravao šaljivdžiju na vjenčanju, no mladoženja ga je brzo prizemljio nokautom

Obračun na vjenčanju
Obračun na vjenčanju Foto: Twitter/Screenshot
Pijani kum oteo se kontroli, no mladoženja ga je zaustavio jednim udarcem.

Društvenim mrežama kruži snimka s vjenčanja na kojem je pijani kum odlučio izigravati šaljivdžiju i upropastiti vjenčanu tortu za vrijeme rezanja. Kad je mladoženja počeo rezati tortu, kum je rukama zgrabio komade torte i počeo je razbacivati, a onda je pokušao komad torte baciti mladenki na glavu.

Mladenka je u zadnji tren uspjela izbjeći tortu na glavi, no mladoženja nije ostao ravnodušan pa se suprotstavio pijanom kumu i nokautirao ga jednim udarcem. Kum se uspio pridići te je pokušao zagrliti mladoženju, koji nije imao više strpljenja za njegovo ponašanje.

\\folder\vezani_članak Pripijene haljine Oprez, vruće! Pripijenim haljinama podigle temperaturu na društvenim mrežama, uživajte u izazovnim prizorima \\folder\vezani_članak Pas čuvar Pas čuvar Njemački ovčar zaštitio dječaka od drugog psa, pogledajte junaka u akciji

Snimku udarca koji je prizemljio pijanog kuma možete pogledati u nastavku pa provjerite jeste li imali sličnih incidenata s pijanim gostima na vjenčanjima kojima ste prisustvovali.