LOL

Kum iznenadio govorom na vjenčanju, mladenci umalo završili pod stolom od smijeha

Mladenci
Mladenci Foto: TikTok/Screenshot
Kum je završio govor porukom od prijatelja koji nisu mogli doći na vjenčanje i nasmijo posjetitelje do suza.

Društvenim mrežama kruži snimka govora s vjenčanja koji je dobro nasmijao sve posjetitelje, a od kojeg su mladenci umalo završili pod stolom od smijeha. Kum je na kraju govora odlučio pročitati poruku prijatelja koji nisu mogli doći na vjenčanje.

\\folder\vezani_članak Brzi refleksi Što kažete! Na trenutak pomislio da je razvio nadnaravne moći i postao superjunak, a sve je zabilježila kamera \\folder\vezani_članak Prstohvat guza Uživajte! Uzele stvar u svoje ruke i hipnotizirale gledatelje diljem društvenih mreža

Poruka je glasila: “Dragi Ryan, žao nam je što ne možemo biti uz tebe na tvoj poseban dan. Čestitamo! Želimo ti dati do znanja koliko se zabavljamo u tvojem društvu i zahvaliti ti što financijski podržavaš nas i naše obitelji. Srdačno, striptizete”.

Nakon čitanja poruke, dvoranom se prolomio smijeh, a i mladenci su umalo završili ispod stola od smijeha. Snimku urnebesnog govora koji je postao hit na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku.

 

@rappy1028 Best speech i ever heard.😂 #speech #epicspeech #bestman #familywedding #fyp #thestrippers #whatyousay #weddingspeech #wedding #jokeoftheday #comelookatthis #waitforit #whocanrelate ♬ original sound - RappyDappy