Krah i lom

Obračun zbog toaleta na koncertu: Branila mamu pa oborila dvije djevojke kao iz šale

Obračun zbog toaleta
Obračun zbog toaleta Foto: Twitter/Screenshot
U redu za toalete došlo je do napetosti koje su kulminirale fizičkim obračunom.

Društvenim mrežama proširila se snimka s koncerta country glazbenika Morgana Wallena u Pennsylvaniji (SAD) gdje je nastao kaos ispred prijenosnih toaleta. Jedna djevojka navodno se slučajno progurala u redu za toalet pa se druga djevojka posvađala s njezinom majkom koja je čuvala vrata.

\\folder\vezani_članak Brzi refleksi Wow! Kakvi refleksi! U zadnji tren uspjeli izbjeći tragedije, neki roditelji su pravi superjunaci \\folder\vezani_članak Prometna nesreća Kako ga je razbacalo… Pojas spašava živote! Snimka automobilske nesreće pokazuje zašto je važno nositi pojas

Obračun između majke i nestrpljive djevojke ubrzo je prerastao u fizički pa je djevojka ugurala majku u susjedni toalet koji je bio zauzet. Kad je kći izašla iz toalete i ugledala djevojku kako fizički napada njezinu majku, odmah je priskočila u pomoć i jednu djevojku povukla za kosu, a drugu oborila uz maminu pomoć.

Zaraćene stranke na kraju su se razišle uz mnoštvo psovki, a snimku makljaže koja je postala hit na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku.