Viralno

Muškarac traži višemilijunsku odštetu jer ga je ona — friendzoneala!

Focus
Focus
Pretrpio je strašne traume jer su ipak samo prijatelji!

Muškarac iz Singapora je podnio tužbu u kojoj traži odštetu od 2.3 milijuna dolara od žene koja ga je „friendzoneala”. Svi smo upoznati s ovakvim prijateljskim zoniranjem, a u slučaju da netko nije — to ti je kad vas romantični ili seksualni interes okarakterizira kao nedovoljno zanimljivu osobu za išta više od običnog prijateljstva.

Čak je naveden i identitet muškarca — K. Kawshigan koji zbog trauma ima smanjenu sposobnost zarađivanja novca. Žena razmatra tužbu za klevetu.

Navodno je prekršila dogovor u kojem mu je jamčila dijeljenje nadahnuća, poteškoća i postignuća te nalaženje „bazirano na uzajamnoj raspoloživosti, izvan okruženja u kafićima”.

Singapurska udruga za zaštitu prava žena je istaknula kako žene ne duguju muškarcima ni vrijeme ni pažnju, a još manje prijateljstvo, ljubav, seksualnu aktivnost ili emocionalni rad.

Velike su šanse da lik neće vidjeti ni centa, a istrošit će se dodatno za sudske troškove, možda čak i za odštetu gospođi za klevetu. Ali hej — očito u pitanju nije racionalan pojedinac.