Viralno

Pokupovala sav kikiriki u avionu, zato da ga drugi ne mogu dobiti

krilo aviona i kikiriki u maloj slici
krilo aviona i kikiriki u maloj slici Foto: unsplash.com
Leah Williams bila je prisiljena potrošiti 185 dolara na kikiriki jer ih je posada aviona odbila prestati prodavati. Intenzivnu reakciju već je doživjela kada je drugi putnik blizu nje otvorio vrećicu kikirikija i dobila je osip. Sklona je anafilaktičkom šoku s teškom alergijom na orašaste plodove.

Leah kaže kako je došla istom zrakoplovnom kompanijom, a na tom letu, kabinsko osoblje prepoznalo je njezinu alergiju i nisu posluživali orašaste plodove tijekom leta.

To nije bio slučaj pri povratku gdje je drugi dio posade odbio njezin zahtjev. Čini se da član kabinskog osoblja uopće nije razumio njezinu alergiju, jer ju je pitao treba li joj inhalator u slučaju da ima reakciju tijekom leta.

Kad je saznala da će i dalje prodavati kikiriki na letu, rekla je „Sve ću ih kupiti da ih ne možete poslužiti. Nije me briga koliko koštaju.„ prenosi nam UNIlad.

View this post on Instagram

A post shared by COMPLEX (@complex)

Nakon što su izbrojali svih 48 pakiranja kikirikija, naplatili su ih 168 eura (185 dolara), na što je Leah rekla “Najgora stvar je što su me zapravo pitali želim li uzeti kikiriki, a ja sam rekla da očito ne.“ prenosi nam UNIlad.

Potom je kikiriki stavljen u plastičnu vrećicu u prednjem dijelu kabine, a Leah pokušava dobiti povrat novca i požaliti se na posadu, no još uvijek ne može stupiti u kontakt sa tvrtkom. Avionske tvrtke mogu odlučiti da ne prodaju orašaste plodove na letovima, ali očito ne mogu spriječiti putnike da ponesu svoje.