Što se događa?

“Žuto je bilo”: Pred policijom prošao kroz čisto crveno, ali neki gledatelji svejedno vide žuto

Policija vrteba ispod podvožnjaka
Policija vrteba ispod podvožnjaka Foto: Facebook/Screenshot
Dobro pogledajte snimku i provjerite možete li uočiti auto koji je prošao kroz crveno.

Na stranici “Prometne zgode i nezgode” objavljena je snimka automobila koji je prošao kroz crveno na semafora ispod podvožnjaka dok je tamo vrebala policija. Sa snimke nije jasno je li vozača stigla pravda ili ga je policija ignorirala, no iz komentara ispod snimke jasno je da ni nekim gledateljima nije jasno da je automobil prošao kroz crveno.

\\folder\vezani_članak Kviz o zastavama svijeta Kviz o zastavama Poznajete baš sve zastave svijeta? Dokažite to ovim kvizom i pokažite da ste stručnjak \\folder\vezani_članak Poziranje u rublju Oprez, vruće! Pozirale u izazovnim krpicama i ubrzale puls gledateljima diljem društvenih mreža

“Žuto je bilo…”, piše u komentaru koji je dobio desetke lajkova i pokrenuo raspravu u kojoj su gledatelji na kraju zaključili da nisu uočili automobil u lijevoj traci koji je prošao kroz čisto crveno već samo automobile ispred kamere koji su prošli na žuto.

Možete li vi uočiti sporno prolaženje kroz crveno ili ćete i vi upasti u zamku i komentirati prije nego što pogledate cijelu snimku, svakako provjerite u nastsavku.