Viralno

RED FLAG? Otpilio curu jer nije ljubiteljica Marvela

mcu spiderman
mcu spiderman Foto: Youtube Screenshot
Svi imamo svoje granice gdje ćemo potencijalnom partneru na spoju reći „ne može”. Za neke je to određeni stil života koji im se ne sviđa, a za druge ako osoba s kojom si na spoju ne zna što je Marvel.

The Button je dating show koji se emitira na YouTube kanalu Cut. Sastoji se od dvoje sudionika koji se prvi puta ondje sretnu, a prije toga su im date vrlo šture informacije o osobi s kojom su na spoju.

Štos je u tome da se između kandidata nalazi dugme, kada se ono zacrveni bilo koji od sudionika ga može pritisnuti i na mjesto nasuprot njega doći će sljedeći kandidat. Ukoliko par izdrži na spoju duže od deset minuta, sljedeći spoj će im biti u cijelosti plaće na mjestu koje sami izaberu.

Tako su se u posljednjoj emisiji na spoju našli Donny i Maria. Jedino što je rečeno Mariji je to da je Donny veliki fan Marvela. No, to je i sama mogla zaključiti jer je Donny čim je sjeo za stol postavio pitanje djevojci prati li Marvel. Nakon što je ona odgovorila kako ju ne zanimaju baš anime crtići, Donny je samo hladnokrvno pritisnuo dugme i ostavio curu u šoku.

Ako nas pitate — Donny ima našu apsolutnu podršku. Zamislite da ovaj par dođe u kino, počne novi film iz MCU-a, a Donny umjesto da uživa u njemu mora Mariji objašnjavati koji je koji lik. Noćna mora svakog fana MCU-a. Aaaa možda se i cura spasila, fanatici znaju biti zaj*bani.