Takvo što rijetko se viđa

Bizarna nezgoda uhvaćena kamerom: Čekala ispred trgovine pa završila viseći naglavačke

Starica zapela na roleti
Starica zapela na roleti Foto: YouTube/Screenshot
Starica je zaglavila u mehanizmu, no spasila ju je brza reakcija vlasnika trgovine.

Anne Hughes je 71-godišnja baka i čističica koja je postala senzacija na internetu nakon što je objavljena snimka bizarne nezgode koja ju je zadesila dok je čekala ispred trgovine u mjestu Tonteg (Wales).

Starica koje je službeno u morivini došla je čistiti trgovinu te se naslonila na roletu trgovine dok je čekala otvaranje. No, kad su se rolete počele dizati, kaput joj je zapeo u mehanizam i podigao je u zrak gdje je ostala bespomoćno visiti.

Na svu sreću, vlasnik trgovine Amed Akram (44) spazio je nezgodu koja je snašla staricu i brzo joj priskočio u pomoć. “Trebalo mi je nekoliko sekundi da mozak shvati što se događa. Prvo sam pokušao spustiti rolete, no to nije pomoglo. Kad sam došao do nje, istovremeno je vrištala i smijala se. Kad sam je spustio, izgrlili smo se. Kasnije sam i ja uočio smiješnu stranu jer je situacija mogla proći puno gore da joj je zapela ruka ili da je pala”, izjavio je vlasnik trgovine.

\\folder\vezani_članak Otvorena knjiga Mućnite glavom Okušajte se u općem kvizu znanja i dokažite da ste ponosni pametnjaković \\folder\vezani_članak Barney - 2 Spas u zadnji čas Tužna priča dobila sretan kraj: Pas se preporodio nakon što mu je uklonjeno 7.8 kg prljavog krzna

"Šef mi je rekao da nikad nije volio da osoblje visi ispred trgovine", našalila se starica koja priznaje da je bila prestravljena situacijom i u jednom trenutku rekla šefu da joj samo zgrabi glavu jer se bojala da će pasti, prenosi BBC

Nakon što je prošla bez ozljeda, i onda je uvidjela smješnu stranu pa je pristala da snimka sigurnosne kamera bude objavljena na društvneim mrežama. Kako je snimka brzo skupila milijune pregleda, Anne kaže da će se morati naviknuti na slavu i uvijek biti našminkana. 

Snimku bizarne nezgode koja je na svu sreću prošla bez ozlijeđenih, a na društvenim je mrežama skupila milijune pregleda možete pogledati u nastavku.