Viralno

„The Game Awards“: Pogledajte koje se videoigre natječu za naslov najbolje igre 2023.

Igre
Igre Foto: Canva
Ovogodišnja izdanja raznih igara oduševila su obožavatelje videoigara. Deseto izdanje dodjele nagrada The Game Awards, nestrpljivo su čekali svi ljubitelji igara.

Uz nominacije u ostalim kategorijama, nedavno su službeno objavljeni i naslovi nominiranih videoigara za prestižnu nagradu u kategoriji „Igra godine“:

  1. Alan Wake 2 (Remedy Entertainment/Epic Games Publishing)
  2. Baldur’s Gate 3 (Larian Studios)
  3. Marvel’s Spider-Man 2 (Insomniac Games/SIE)
  4. Resident Evil 4 (Capcom)
  5. Super Mario Bros. Wonder (Nintendo EPD/Nintendo)
  6. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (Nintendo EPD/Nintendo)

Survival-horor igra „Alan Wake 2“ i igra „Baldur’s Gate 3“, uključujući nominaciju za igru godine, nominirane su u najviše kategorija, njih čak osam.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli The Game Awards (@thegameawards)

Ovogodišnja dodjela nagrada The Game Awards emitirati će se u četvrtak, 7. prosinca 2023., na čak 30 platformi, uključujući: YouTube, Twitch, Facebook, X i putem TikTok Live-a.

U izboru pobjednika može sudjelovati i šira javnosti, do 6. prosinca u 18 sati, izborom omiljenih naslova na službenoj stranice The Game Awards.

Tako se naglašava interaktivni karakter ovog prestižnog događaja, potičući aktivno sudjelovanje zajednice u odabiru najboljih videoigara godine.

S obzirom na ovogodišnju konkurenciju i činjenicu da mnogi naslovi imaju ogromne baze vjernih fanova, teško je pretpostaviti tko bi mogao osvojiti ovu prestižnu titulu najbolje videoigre 2023. godine.