Viralno

TikTok video pokazao kako je putovati avionom s Dogom! Pas je oduševio sve u avionu

Njemačka doga Darwin u avionu
Njemačka doga Darwin u avionu Foto: TikTok screenshot
Gabriel Bogner, šokirao je putnike nakon što se ukrcao na let sa svojim ogromnim psom. Kako bi njemačku dogu Darwina smjestio u avion, Gabriel je morao kupiti tri sjedala, jedno za sebe i dva za psa.

“Ljudi su bili potpuno zaprepašteni i šokirani, ali uzbuđeni što će je vidjeti”, rekao je Gabriel na TikToku.

@gibbon1215 Who says Great Danes aren’t airplane dogs. Shoutout to @American Airlines for making our move to Brooklyn a piece of cake though! (Yes I bought 3 seats for us on the plane) #greatdane #dog #gay #fyp #tiktok #newyork #brooklyn #doggo ♬ Funny Background – Stefani

Petogodišnja njemačka doga pas je za podršku koju Gabrielu pruža zbog Crohnove bolesti, vrstu upalne bolesti crijeva. Crohnova bolest uključuje puno vremena u WC-u, objasnio je Bogner na TikToku. Rekao je kako ju je istrenirao da ga prati na WC jer je tamo morao ići i po 40 puta na dan.

TikTok Darwinovih avantura u avionu postao je viralan, broji oko 18 milijuna pregleda i oko 3 milijuna lajkova, a objavio je i dodatni video s još scena iz aviona.

@gibbon1215 Wanted to share a few more videos of Darwin showing how tight it was for her on the floor, hence why I asked if she could come on the seats. The last video is her on the seats just looking up (not howling) with sound. #greatdane #tiktok #dog #fyp ♬ original sound – Gibbon

To je bilo Darwinovo prvo putovanje avionom, koje je, kako Gabriel kaže, bilo ugodno zbog pomoći i razumijevanja posade.